Kunst Orchidee Online Kopen Vers

Kunst Orchidee Online Kopen Vers. We sluiten af met een klein stukje geschiedenis. Kunstorchidee online kopen bij fleurdirect.

Botanic Haus Kunstblume Phalenopsis 6 Rispen 51 Cm Mit Topf

Hier Botanic Haus Kunstblume Phalenopsis 6 Rispen 51 Cm Mit Topf

Durch ihren biegbaren stiel und das. Kunstorchidee online kopen bij fleurdirect. Deze kunst orchidee geel 45cm hoog is een mooie volle orchidee met 5 stelen voorzien gele bloemen met rode vlekjes en een wit kelkbaadje. De stelen zijn met draad bekoord en kunnen zo worden aangepast om je kamer perfect aan te passen. De hoogte van de totale decoratie is circa 50 cm.

Durch ihren biegbaren stiel und das.

Deze kunstplant is hierdoor fantastisch geschikt voor zowel gebruik in huis als in de horeca. Nur 1 stück auf lager. Kunstblad, orchidee, verschillende materialen kunst, ivoorkleur/crèmekleurig, 90 cm. We sluiten af met een klein stukje geschiedenis. Deze kunst orchidee geel 45cm hoog is een mooie volle orchidee met 5 stelen voorzien gele bloemen met rode vlekjes en een wit kelkbaadje. De stelen zijn met draad bekoord en kunnen zo worden aangepast om je kamer perfect aan te passen. De breedte bedraagt circa 35 cm. De natuurgetrouwe kunst orchidee heeft 2 takken en bloeit uitbundig!

Botanic Haus Kunstblume Phalenopsis 6 Rispen 51 Cm Mit Topf

We hopen u in dit artikel zo goed mogelijk te hebben geïnformeerd over de kunst orchideeën die u in onze webshop aantreft. Hoogste kwaliteit met of zonder pot verschillende kleuren bekijk het assortiment Maxifleur is een echt familiebedrijf, ooit begonnen als teler van versbloemen en inmiddel uitgegroeid tot succesvol importeur, exporteur en leverancier van exclusief en natuurgetrouw.

Popular posts from this blog

57 3Ds Max Screenshot

162 Exterior Scene 3Ds Max Gratis